Es vienmēr pēc pastaigas apavos ielieku ziepes. Vienkāršs un noderīgs triks, ko man iemācīja vecmāmiņa

Kopš bērnības esmu pieradusi pie tādas mazas viltības kā ziepes apavos. Pa gabaliņam lieku gan vasarā, gan ziemā. Reizēm ietinu marlē, bet, ja māja ir silta un ziepes ir sausas, vienkārši ielieku. Es varu jums pastāstīt, kāpēc es to daru.

No kurienes nāk slikta smaka?

Godīgi sakot, lielākajai daļai cilvēku nav nepatīkamas smakas no sviedriem. Tas ir tikai ūdens ar sāli un nelielu daudzumu mikroelementu. Tagad mēs nerunājam par cilvēkiem, kuri ar kaut ko slimo, lai gan viņu smarža nav no sviedriem. Iedomāsimies, ka esi nomazgājies un ieej apsildāmā pirtī vai pirtī. Jūs daudz svīdāt, bet atcerieties, vai ir nepatīkama smaka?

Sulīgs cūkgaļas šašliks: pārbaudīta slavena kulināra recepte

Sviedriem nav smaržas. Un baktērijas. Patogēnā mikroflora ļoti ātri vairojas, dzīvo savu dzīvi, tostarp izdalās noteiktas vielas, kas smaržo. Sviedri tikai veicina baktēriju aktīvo dzīvi.

Lasi vēl: Eņģeļi mūsu vidū: eksperti nosauca 4 gādīgākās zvaigžņu zīmes

Jo ilgāk svīst, jo vairāk tās kļūst, un jo vairāk tās paliek uz drēbēm vai apaviem, jo ​​nepatīkamāka smarža.

Kas palīdz izvilkt smaku no apaviem

Pamatnoteikumi, protams, ir savlaicīga apavu tīrīšana, vēdināšana un žāvēšana. Bet dažreiz ar šiem līdzekļiem nepietiek. Ar baktēriju darbību piesātināti apavi vai apģērbs joprojām var smaržot ļoti ilgi, pat ja paši sviedri jau sen ir pazuduši.

Lasi vēl: Top 5 zvaigžņu zīmes, kurām veiksme ir otrais vārds: nepalaidiet garām savu iespēju!

Tāpēc ir nepieciešams izmantot papildu līdzekļus. Un patiesībā tas ir ļoti vienkārši.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment